Heavy

Rynn

Soms is het gevecht in mijn hoofd me te zwaar,
Ik voel te veel, alle emoties razen door me heen,
Schieten door mijn lichaam als kogels, verscheuren me
Van binnenuit,
Ik bloed maar niemand ziet het,
Mijn wonden zitten binnenin, verborgen achter een muur
Een lach is alles wat ik nodig heb om mensen te overtuigen
Dat ik niet op instorten sta,
Elke dag vraag ik me weer opnieuw af hoe ik mezelf staande
Hou, terwijl alles in mij omvalt als een kaartenhuis,
Soms is het gevecht in mijn hoofd me te veel,
Ik ren weg voor de golven, die me proberen te verdrinken,
Maar ze weten me altijd te bereiken en opnieuw onderwater
Te trekken,
Ik probeer te zwemmen, maar weet niet meer hoe,
Heb de kracht niet meer om te blijven drijven, de wil niet meer
Om te overleven in een wereld die niet voor mij gemaakt lijk te zijn,
Soms is het gevecht in mijn hoofd te heftig,
Mijn gedachtes zijn net een orkaan, die alles vernietigd wat het
Tegen komt, tot er niets meer overeind staat,
En ik vraag me af hoe lang ik tegen de wind in kan gaan,
Of ik niet beter los kan laten en me kan laten meevoeren,
Verlost van alle gevoelens, verlost van alle gedachtes, verlost van
Alles wat mij kapot maakt,
Het gevecht in mijn hoofd is niet meer vol te houden,
Ik laat me optillen door de wind, dit is de laatste keer dat ik neer
Zal storten,

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-10-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Rynn (Actief sinds: 08-10-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Heavy’ van Rynn zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.