INLOGGEN
«»

Geen robot

Geen robot

Je gelooft er niet meer in
Wat heeft het nog voor zin
Je steeds zo in te zetten
Terwijl men niet wil letten
Dat je steeds zwakker wordt
Geestelijk steeds meer verdort
Waar haal je energie vandaan
Om toch door te blijven gaan
Maar is dat werken wel je wens
Je bent geen robot maar een mens
Je hunkert naar meer aandacht
Een medemens die naar je lacht
Steun geeft in je eenzaam leven
Echt aandacht aan jou wil geven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Geen robot’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.