INLOGGEN
«»

het kruipt

daagt het ons
het brandt in het Oosten
de gensters spatten hier
de stokebrands
bosbranden in de steden
we leven nog
maar iets kruipt diep naar binnen
de angst
wat is het offer
alleen voor een gevoel van veiligheid
het is geen lente offer
geen voorjaarsontwaken
het najaar geselt onze rug
met vragen
omwille van de vrees
voor de andere

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘het kruipt’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.