Veteraan

Gaytrie Ramadhin

Er zijn weleens momenten
dat ik de keuze maak
Om een tijdje niets te doen met de gegevens
wat het leven te bieden heeft
Voor een periode neem ik de rol van een veteraan aan
En dan komt besef van tijd
waarop ik ontwaak
Ik moet mijn best blijven doen
om voort te bewegen naar het pad
Waar de bevrijding op mij wacht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 03-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Veteraan’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.