Kleuren

Nathalie Vansimpsen

Kleuren.

Ben gewoon eens content,
word door de juiste mensen verwend.
Ik heb men keuze gemaakt,
en heb me voor het eerst in maanden terug vermaakt.

Ben uiteindelijk niet verhuisd,
heb de boel eens opgekuist.
Ook in men hoofd en hart
Volgens mij betekent dit een nieuwe start.

Ik ondervond door veel mensen hinder
dus besloot, ik doe het met minder.
Maar als ik denk aan men wensen,
vond ik de juiste mensen.

Ik ervaarde mij als last,
ik gedroeg me ongepast
Maar nu zijn de wolken aan het verdwijnen,
en zijn men kleuren weer aan het schijnen

Het is een wonder,
ben terug klaar voor de donder!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 03-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Nathalie Vansimpsen (Actief sinds: 03-05-2022)

Informatie bij het gedicht

Dit gedicht is geschreven nadat ik een moeilijke keuze moest maken. En uiteindelijk heb ik stand gehouden en men keuze volhard, en ik werd zo blij dat er een gedichtje uit voort kwam.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kleuren ’ van Nathalie Vansimpsen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.