INLOGGEN
«»

Ook jij mag er zijn !!

Niemand pakt van je af wat je hebt bereikt
Iedereen heeft wat bereikt als je om je heen kijkt .

Maar dat heb jij ook, leer te stralen en van jezelf te houden,
jij bent geen zilveren ketting maar ook een gouden .

Vind je geliefde op de weg naar geluk,
schrijf met haar een nieuw hoofdstuk.

Een hoofdstuk in je leven van blijdschap ,
zie hoe je omhoog bent geklommen op die trap .

Trede voor trede ging je omhoog soms weer even een trede lager ,
dat is hoe het leven gaat maar je schiet ook weer hoger na een tijd net als een straaljager .

Soms schijnt de zon , maar pak jij de buit!?
Mijn opa zei altijd het draait om de fluit en de duit..

Positieve dingen beuren je op ,
tilt het jou naar je ultieme top ?!
Maar maak af en toe die stop ,
geef dan weer gas ,
wat houdt je tegen ? En vooral wat gaat het leven je nog bieden ?
Geef gas in die stoere bij jezelf passende bolide .

Laat mensen maar lachen laat ze maar roddelen over jou ,
jij blijft je eigen ik en dat zal nooit veranderen jij blijft jezelf trouw .
Dat zijn de mensen waar ik van hou .

Deze mensen die puur blijven die gewoon blijven ,
die met jou naar mooie wegen zullen drijven .

Mijn advies : Denk na als het even niet goed gaat ,
denk ook eens na over waar je nu staat .
Schreeuw het uit in de douche of zeg het in de spiegel, speel open kaart ,
Ook jij bent de moeite waard .

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-04-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Lesley Biest
Actief sinds: 08-07-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ook jij mag er zijn !!’ van Lesley Biest zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.