Ik heb geen andere keuze

Gaytrie Ramadhin

Het een en ander kan mij overkomen
of ik word ergens bij betrokken
Hoe dan ook
word ik uit mijn comfort zone gehaald en
meegesleurd door een dal de leegte in
Zo intens
Niet te beschrijven
Het geeft mij een gevoel
alsof ik niet besta
maar ben bewust van mijn lichaam
Ik kan nergens mijn heil zoeken
Ik moet mezelf laten meeslepen en
afwachten waar ik word neergezet
Ik heb geen andere keuze dan
hetgeen wat mij overkomt en
waar Ik bij word betrokken ijverig aan mee te doen
Wellicht dat ik daarmee de intensiteit van de leegte en
het dragen van die ervaring
voor mezelf kan verzachten en dragelijker maken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik heb geen andere keuze’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.