INLOGGEN
«»

VERSCHIL EN VERTROUWEN !!!

VERSCHIL EN
VERTROUWEN !!!

De Allerhoogste wil,
In Liefde,
het meest
van ieder,
ook persoonlijk,
innig houden !!!

Steeds wordt
voor jou
een passende,
nieuwe weg
bereid !!!
Samen met
jouw vrijheid,
is het
Goddelijk
beleid !!!

Onzinnig
bestaat niet,
daarom
nooit tijd
"in verspilling"
kwijt !!!

Als kind,
de inspiratie,
in de minste
hinder vindt !!!

Daarom is
de Liefde-yoga
jou zo goed gezind !

Meewerken,
om alles,
zonder twijfel,
flink te versterken !!!

Liefde en strijd,
samen,
in prima,
goed bereid !!!

Heb juist,
en zelfs,
je vijanden lief !!!

Christus,
als groot voorbeeld,
de mensheid,
tot taak,
verhief !!!

Jouw Liefde-hart,
als beste start !!!

Met energetisch
meer kracht,
sneller in wens
en verhoring
bedacht !!!

Van elkaar
altijd te leren,
het zinnige zal,
ellende,
in wonder,
bekeren !!!

Je bent zeker
op de goede weg !!
Je aanvoeling
geeft je goede
moed en bevestiging,
dwars tegen
schijnbare pech !!!

Je hoeft zeker niet
alles rationeel te weten !!!
Het kind, in jou,
wil, voor goede
inspiratie,
van al de modder,
het minste weten !!!

Het ga je,
in Liefde-zegening,
goed !!!
Als smachtend kind,
bij De Vader,
die zeker
aan al jouw
wensen,
werkt
met spoed !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dichterbijblij
Actief sinds: 03-12-2019Informatie bij het gedicht:

Geïnspireerd en opgeschreven 17 september 2021 , n.a.v. het lezen van gedicht "Ik heb nou eenmaal tegenstanders nodig " van Gaytrie Ramadhin ! Liefs en groeten, Dichterbijblij ! Auteursrechten
Op dit gedicht ‘VERSCHIL EN VERTROUWEN !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.