Kalme sferen

Roel van Ekeris

Kalme sferen
Waarin het hart rust beleeft
Waar drang zich naar vredigheid laat redigeren
Het inzicht door uitzicht verblijdt

De tijd mag verstrijken
Natuur zal de geest verrijken
Serene sfeer heeft dadendrang in de leer
Het uitzicht heeft inzicht geïndoctrineerd

Genietend, zonder dat het hoofd dirigeert
Het vrije leven waar een droom fantaseert
De kracht gehaald uit een belevenis
Het landschap wat een sieraad is

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kalme sferen’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.