INLOGGEN
«»

Beschilder het leven

Iedereen kent zijn of haar zonden
Het vuur dat is gemaakt
Soms kunnen ze ontploffen
Totdat de haard is bedaart

Beleven is het toekomst pad
Waar men leert of vergat
Het licht mag schijnen
Als de koe bij de hoorns is gevat

Het duelleren is klaar
Klaar staan voor elkaar
Het leven is welzijn
Samen op één lijn

Laat de zon maar schijnen
Zorgen en nijd verdwijnen
Beschilder het leven
Ook voor jou kan het nog veel goeds geven

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Beschilder het leven’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.