Is er een plek

Gaytrie Ramadhin

Waar moet ik mijn zonden
opbiechten vandaag de dag
Is er een plek waar
ik naar toe kan gaan
Wie moet mijn fouten aanhoren
En wie neemt de taak op zich
om mij te vergeven en daarmee
de rust gunnen waar ik naar uitkijk

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Is er een plek ’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.