INLOGGEN
«»

Een echte vrouw van de wereld

Zij betoont zich momenteel een echte vrouw
van de wereld, zoals ik haar dan nog niet ken
Wel degelijk is zij in staat tot een zinnig gesprek,
zoals ik constateer en erken

Haar diepste angsten zijn wat geluwd en ik
bemerk dat zij momenteel heel erg helder is
Ik bewonder haar stiekem om haar grote moed
en zeg haar hoe sterk zij in feite is

Geregeld heeft zij een terugval en keert terug
tot een veel jonger niveau We kleuren binnenkort
samen, zo heb ik haar dan beloofd
Haar ogen straalden, maar niets specifieks dat

ik hiermee beoog dan even wat vreugde en
ontspanning voor die te vaak strak gespannen
boog.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een echte vrouw van de wereld’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.