Het valt niemand op

Gaytrie Ramadhin

Niemand veroordeeld mij
terwijl ik mijn ware aard
laat zien
Het valt niemand op
Omdat het allemaal
heel gewoontjes overkomt
Maar als ik mij gedraag
terwijl ik vol op in mijn
element ben
komen de tongen pas los
Geweldig om tot bepaalde
ontdekkingen te komen
en daaruit mijn conclusies
te trekken
Betreft mijn omgeving
waar ik zo nu en dan bij hoor

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het valt niemand op ’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.