INLOGGEN
«»

IEDER UNIEK

IEDER UNIEK

Drie mannen gingen samen kamperen
De bouwvakker wou dat hij beter kon leren
De dokter die niet kon klussen
Was dat spuugzat ondertussen
De intelligente heer
Wou dat hij beter was in sociaal verkeer
Alle drie dachten ze dat de andere twee beter waren
Maar tijdens het kamperen mochten ze ervaren
Dat door hun verschillen te omarmen
Ze elkaar mochten verwarmen!
Aan het eind waren ze alle drie zowaar
Happy met zichzelf en met elkaar!



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Elise ja Jeune
Actief sinds: 13-07-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘IEDER UNIEK’ van Elise ja Jeune zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.