De weg omhoog

Dichter Jean

Wat ik wil is groeien.
Maar als eerst moet ik opbloeien.
Ik wil nu eigenlijk mijn jeugd herleven.
Alleen nu zal ik altijd naar beter streven.
Goede dingen doen maakt mij nu eindelijk echt trots.
En weet je wat ik geniet nu gewoon veel plots.
Weet je wat zelfs ik zal ooit gaan overwinnen.
Door corona kon ik eindelijk rustig opnieuw beginnen.
Weet je wat ik vaak had? Angst.
Ik ben nu blij met ontvangst.
Sorry als ik je voorloog.
Op de weg omhoog.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichter Jean (Actief sinds: 14-03-2021)

Informatie bij het gedicht

Het gedicht heb ik geschreven omdat ik worstel met Mijn persoonlijke groei.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘ De weg omhoog’ van Dichter Jean zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.