Kiezen uit mogelijkheden

Gaytrie Ramadhin

Het leven bestaat bovenal
uit keuzes maken
Daarover heb ik verder niet
veel op aan te merken
Vrije keuzes maken
Prima
De vrije hand aan anderen geven
om de keuze voor mij te maken
Geen enkel probleem
Maar zodra het leven mij
dilemma's gaat voorleggen
ga ik daartegen in
Want ik vind niet dat het leven
mij mag dwingen
Om te kiezen uit mogelijkheden
die niets goeds voor mij meebrengt



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-12-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kiezen uit mogelijkheden’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.