Een doolhof van emoties

Gaytrie Ramadhin

Genoeg mogelijkhedenn waar
ik uit mag kiezen
Maar niet elke keuze
leidt mij naar het licht
De duisternis staat ook paraat
Als in een doolhof van emoties
Zwaar beladen met munities
van verschillende kalibers
Klaar om af te vuren
Zonder dat ik de tijd krijg op voorbereiding
Dus zijn dit soort gevechten
voor mij een verlies die ik niet wil ondergaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een doolhof van emoties’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.