INLOGGEN
«»

De weg is mij vreemd

Overal waar ik om me heen kijk
ben ik alleen en
zie ik verder niemand staan
De weg is mij vreemd
maar toch zie ik her en der
details tevoorschijn komen
Dat geeft mij weer hoop
dat ik de weg naar huis
terug zal vinden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-07-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin
Actief sinds: 24-09-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De weg is mij vreemd ’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.