Ik hóud wel van haar!

Dakoyria

Ik houd me nog steeds weinig met haar bezig;
bedenk dat zij het mogelijk tóch redt...
Het op poten moeten zetten van eigen leven,
heeft me in voldoende aandacht voor haar belet

Góed wel werkte de afstand voor ons die elkaar
niet begrijpen en liggen
Dat neemt niet weg de hoop dat zij gelukkig
mag zijn

Ik houd ondanks alles van haar al mag dat anders
wel lijken.....

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik hóud wel van haar!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.