INLOGGEN
«»

Wat versta ik onder geloof

Wat versta ik onder geloof

Heere God ik geloof echt
Maar wat versta ik onder geloof
Besef ik wel Uw alvermogen
Dat U de Schepper bent
Schepper van het aller kleinste
Maar ook van het aller grootste
Van het onmetelijke heelal
Dat U er bent vanaf het begin
Maar welk begin en waar
God, als ik dit alles bedenk
Dan voel ik mij zo klein
U lijkt dan zo onbereikbaar
Kwam U daarom naar de aarde
In Uw Zoon Jezus Christus
Omdat U wist; Ik blijf onbereikbaar
Als het van jullie afhangt
Zo werd U zichtbaar, tastbaar
Laat me niet zo groots denken
Maar alles beleven als een kind
Vol vertrouwen en geloof
Aan de voeten van Jezus

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Wat versta ik onder geloof’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.