Petticoat

Dakoyria

Het was de tijd van de opkomende petticoats
Zó graag had ook ík er dan een aan...
Het deed een rok of jurkje zo leuk uitstaan.

Het leverde thuis bezwaren op Misschien ging
ik te snel opgroeien? Mogelijk ook werd het al
te frivool gevonden om dáár nu al mee te gaan
stoeien?

Mams greep in en ik kreeg tóch mijn zin en
hoe ik me dan vóelde Groot dus al wel, maar
nylonkousen haakten en je zomaar verknoeide!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-01-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Petticoat’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.