INLOGGEN
«»

Veranderingen

Veranderingen

Ik dacht dat ik
Ontroostbaar was
En toen kwam zij mijn leven binnen
En ze troostte mij

Ik dacht dat ik onbereikbaar was
Maar zij kwam naar mij toe
En ze bereikte mij probleemloos

Ja, ze raakte me vol in mijn hart
Dus onaantastbaar
Was ik ook niet meer

Als dit zo doorgaat
Als we in de liefde blijven leven
En er is geen reden
Om daar niet van uit te gaan
Ben ik straks zelfs
Gelukkig
Niet meer
Ongelukkig

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-01-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Veranderingen’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.