INLOGGEN
«»

Ontplooiing


ONTPLOOIING
Vanuit het donker
Prille ontluiking De deur op een kier,
Een lichtstraal naar binnen.
Nieuwsgierig zie ik uit
Verwachtingsvol
Hoopvol
Verlangend

Plotseling ruw dichtgesmeten
Ontluiking stagneert
Geen licht meer
Desillusie
Apathie
Onverschillig
Geen hoop.

Talent platgetreden
Pijnlijke sporen
Miskend, moegestreden.

God, mijn deur gooi ik nu open
als U met uw frisse wind
in uw geliefde kind
het in mij geplante ‘mooie’
Tot volle ontluiking zal brengen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Chayah Lef
Actief sinds: 17-07-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ontplooiing’ van Chayah Lef zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.