Verliefd?

Dakoyria

Hoe zou het hem nu vergaan? Zestien jaren en al
aan het daten zijn gegaan?
Hoe zou zij heten? Hij was vroeg er al bij, jámmer
dat ik het nu niet meer mag weten.

Hier thuis ooit al een armbandje gescoord Over háár
nooit meer iets gehoord.....
Tsja, de puberteit en al talloze vriendinnetjes die hij
zomaar 'slijt'?

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Verliefd?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.