Een kans geven

Dakoyria

Ik leer haar nú pas goed kennen
en fijn weer een vriendin erbij!
Opeens klinken in mijn hoofd
hinderlijk kritische stemmen...
die het zo bederven voor mij.

In de kern een aardig mens heb
ík er toch nog menige wens
Maar ben ík zonder fouten dan?

Nogal wat beschaamd geef ik haar
opnieuw een kans en word ik er
zélf veel beter van.

Dakoyria, 2016.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-04-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een kans geven’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.