De tuin van mijn leven

dichterbij

De prachtige bloemen
die in mijn tuintje groeien
Gaan steeds rijker bloeien

Maar soms
is het grauw en grijs
Als opschietend onkruid
met overwoekering dreigt

Tijd om te wieden
Weerstand te bieden
De tuin van mijn leven
weer vorm te geven

Wordt mijn tuin met bloemen
opnieuw een paradijs

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

dichterbij (Actief sinds: 08-12-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De tuin van mijn leven’ van dichterbij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.