stil maar

Lúthien Oronar

laat maar komen
stromen
die krachten
uit de Aarde

vanuit de Hemel
én spel jouw kleuren
in het hart
maar uit

sluit je leven
in open armen
zie de elfjes
elementen
in fragmenten
uitgetekend

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘stil maar’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.