Op-offer-(r)ing

Lúthien Oronar

De ring
van gehoorzaamheid
die eigenheid
verslaat

die ingaat
tegen leven
met lef

De ring
van gehoorzaamheid
die geborgenheid
opeist

door jou
als slaaf
en alaaf

aan ‘t kruis
te nagelen

Hoe vind jij jouw wijze
om hier af te stappen?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Op-offer-(r)ing’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.