Deze dag

Lúthien Oronar

Verbinding met vrienden
geliefden
bloedverwanten

Zoek jouw weg
naar hen
met hen

Maak paden vrij
van haat, nijd
ongeluk, ongemak

Hij of zij
een andere jij

zij of wij
duaal en rond

de grond is warm
het water koel
de lucht verfrissend
het vuur verwarmend

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Deze dag’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.