Helende reizen

Lúthien Oronar

Jaren geleden
een trancereis
daar waren beelden
over helen

Gisteren zat ik daar
geordend naar het beeld
van zes jaar terug
dat zie ik nu

deze zondagmorgen
vol natuurlijk zijn

~

We gaan spelen
en verzet breken
met de Muze

~

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Helende reizen’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.