INLOGGEN
«»

Lichtbron

Als het licht mij raakt
een stem mij aanspreekt
vanachter de berg

gaat het door merg en been
alleen met mij
tussen de leden van de groep

versta ik één stem
en roep mijzelf
tot de orde

is dit droom
of werkelijkheid
en de tijd staat stil

Het komt goed!

Wat goed is, is nog immer
een woord dat in duister zweeft
rond mij weeft de cocon een jas

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Lúthien Oronar
Actief sinds: 07-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Lichtbron’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.