Vandaag de dag

Lúthien Oronar

O vrouwe
o man

lief een
en ander

balanceer
jezelf
langs
de draden
van de graat

voel de graal
in jou

is er pijn
geef deze
dan terug
aan de brenger
van dit ongeluk
stuk voor stuk

zo zuiver jij jouw
wezen
met water
en vuur

puur
tot op het bot

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vandaag de dag’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.