INLOGGEN

Gedichten over personen

Gedichten over personen en gedichten voor personen, zowel onbekende personen als belangrijke / bekende personen vind je binnen deze rubriek op Dichters.nl. Voor elk soort persoon is er wel een gedicht te vinden, zowel lange gedichten als kleine korte gedichtjes.

Heb je zelf één of meerdere gedichten over personen, gedichten met persoons beschrijvingen, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!