Een vakantiebaantje

Dakoyria

Zij vat haar vakantiebaantje vlot en goed aan
Twee uurtjes zal zij me huishoudelijk helpen
gaan
Negentien jaren oud en onlangs geslaagd voor
school Zij zet zich doelgericht in, al is zij
onervaren Zij vraagt me, waar nodig

Iets te drinken wil zij niet, hoewel het erg warm
is... Zij gaat niettemin als een speer door mijn
woning en vergeet geen enkel hoekje of gaatje
die het biedt
Binnen de afgesproken tijd is zij klaar en ik
bedank haar Wie weet nog eens daar?

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een vakantiebaantje’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.