liefje

godschalk ludo


Liefje
Ik ben verliefd, verliefd op je hele zijn,
Je leven, je geuren en je kleuren.
Met jou erbij is het leven zonder pijn ,
er kan ons niets gebeuren.
Ik leef, ik zing, ik heb je lief en hou van je lach,
met jou is ze mooi die hele dag.
Je kijkt me aan, soms met twinkelende ogen,
we zijn al wat ouder, we hebben gereisd,
genoten en gevlogen.
Vandaag zijn we weer geland,
maar weet liefje , ik heb je in mijn hart geplant.
En weet je mijn liefje we worden samen oud,
maar ik voel me jong als jij mijn hand vasthoudt.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-03-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘liefje’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.