INLOGGEN
«»

oma

oma

Kraaienpootjes, rimpeltjes verschijnen plots op je gelaat,
Is het de jeugdigheid die je verlaat?
Van binnen blijven we even jong , dat is wat de pijn wat zal verzachten,
al is het soms alleen maar in gedachten.
Ouder worden , levenswijsheid dragen, doet geen pijn.
Ouderen zullen altijd mooie kunstwerken zijn.
Ja ze zijn zo lief, ze zijn zo schoon, ze zijn zo klein
het moeten wel de restjes van lachrimpeltjes zijn.
Heb je het moeilijk ermee te leven,
Bedenk dan ze zijn met zorg, tijd en liefdevol ………
op jou gezicht geschreven.
OMA
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-03-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

godschalk ludo
Actief sinds: 19-04-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘oma’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.