Dirigente

godschalk ludo

Onze dirigente

Tien Jaar geleden ben je bij de Vedel gestart.
Je begon er met zoveel liefde, vreugde , en inzet
vanuit jou muzikale hart.

De vedel is gegroeid wij hebben niet te klagen.
Jij gaf alles wat ons hart muzikaal begeert,
we kunnen niets meer vragen.

Jij begeestert ons met zang ,ogen ,woord en hand
En smeedt daarmee met ons allen samen,
een schone vriendschapsband.

We beseffen soms te weinig dat wij zoveel inzet,
tijd, en energie van je vragen.
Maar weet dat we je daarom echt op handen dragen

Wij danken Je voor je zorgen, inzet ,respect,
en het geven van een doel.
wij willen blijven drijven op dat fantastische gevoel.

Jij bent niet van ver , jij bent van hier ,
Jij bent gewoonweg ons klavertje van vier.

L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-02-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Informatie bij het gedicht

geschreven voor mijn dirigente voor haar 10jarig dirigentschap van mijn zangkoor De Vedel.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dirigente’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.