INLOGGEN
«»

Mijn lieve kind


Mijn lieve kind,

Mijn lieve jongen soms zou ik willen
kruipen in jouw leven,
in jouw hoofd en jou beleven.
Hoe zou dat voelen hoe zou dat zijn?
Jouw verlangens, jouw doelen,
wat vind je naar, wat vind je fijn.
Ik wil je helpen, je steunen,
met liefde overstelpen,
maar het lijkt soms zo onbegonnen,
zo onbezonnen.
Vaak zo boos, verdrietig, ongelukkig
Je voelt je onbegrepen,
dan voel ik mij nietig, ook verdrietig
en gegrepen......... door de angst van jou.
Soms zou ik willen kijken,
kijken in je hart mijn kind,
want ik weet zeker dat ik daar
vrolijkheid en liefde vind.
Verstopt achter onzekerheid,
vastgehouden door negativiteit,
gevoel van onveiligheid.
Je mag leren om het los te gaan laten,
zodat er ruimte komt...
Ruimte voor jouzelf, voor vertrouwen,
liefde en positiviteit.

Momenten van wanhoop
en het niet meer weten...
worden echter heel snel weer vergeten..
als ik jou aankijk en jij mij...
en zeggen ik hou van jou...
Wij redden het wel allebei...

          Liefs Mama


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Yvette Walkot-Beemer
Actief sinds: 11-03-2021Informatie bij het gedicht:

Dit gedicht heb ik gemaakt voor mijn zoon met ass/adhd Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mijn lieve kind’ van Yvette Walkot-Beemer zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.