INLOGGEN
«»

Erbij moeten of willen horen?

"Zeg, je hebt een lelijke lus in je vest!"
Met die woorden word ik begroet en
voel me gepest...
Of erger nog: "Je broekspijpen hangen
ongelijk" Ja, dat kan kloppen met een
rug wel zo scheef

Een b.h.-bandje waarnaar men meer
dan kritisch kijkt
Mijn haren zijn veel te lang of te kort
"Mens, die pony, waar zit je verstand?
Zo oud al dat je wordt!"

Wijk vooral nooit af van familie Doorsnee
En veel erger nog: denk niet grondig na
en deel dat nooit mee.....
Beperk je eerder tot de meer dan grauwe
middenmoot
He, he eindelijk niet meer van nuchterheid
ontbloot!

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Erbij moeten of willen horen?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.