INLOGGEN
«»

Zo wil jij ook wel dik 100 worden!

Ikzelf ambieer het niet zozeer; meer dan honderd
worden... Ik zag het menig keer!
Tamelijk jaloers bekeek ik nu op t.v. zo'n oude
vrouw

Nog volkomen medicijnvrij! En nog als een kievit
lopend als zij dat wou
Presentator Gordon ging heel liefdevol met haar
in gesprek Wat een lady! Nog altijd uitstekend
haar nek

Keurig iedere week gekapt en dagelijks opgemaakt
Haar stem die geen moment hapert of nogal kraakt
Zo oud mogen worden komt mij voor als een zegen
Vergis je echter niet: ook zij kende verdriet in haar
leven

Maar toch; al kun je er maar gedeeltelijk een
voorbeeld aan nemen... Gordon, bedankt hoor schat
voor je integere presentatie, dat je nog maar meer van
zulke programma's mag leveren.

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zo wil jij ook wel dik 100 worden!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.