INLOGGEN
«»

Troost

Troost

Heel mooi zou het zijn
als kinderen iets kunnen
geven
aan ouderen die
alleen zijn.

Een dier, een knuffel,
je zou ze er zeker
blij mee maken.

Je weet vast wel iemand
die in de straat of in de
buurt woont bij wie je
iets bij de deur neer kunt
leggen.

De mensen waarderen
het ontzettend, het wordt
zeker op prijs gesteld.

Lieve kinderen,
laat je van je beste kant
zien,
geef een knuffel of een
dier.

Dankbaar zullen de
mensen
zeker zijn in deze
moeilijke
tijden.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Troost ’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.