INLOGGEN
«»

Familie, te zien in het schrift

Wat mij nog altijd zo verwondert, is een familie-
betrekking zichtbaar in handgeschreven schrift
Soms op het oog vrijwel identiek, maar met
kleine verschillen in het zicht

Zij leerden in een zelfde tijdvak schrijven, tóch
bleef iets volkomen authentieks wat beklijven
Wat mij betreft kan daar niets digitaals dan
tegenop

Zo heel persoonlijk, met onderscheidend verschil
in schrijfdruk... Écht wat je noemt dan "top"!

Dakoyria, 2019.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-08-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Familie, te zien in het schrift’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.