INLOGGEN
«»

Society

Ik weet niet hoe mezelf te uiten
Maar ik wil ook niet dat jij mij ziet
dus laat ik jouw je ogen sluiten
Ik praat met niemand over mijn verdriet

Ik ben niet bang om te praten
maar weet dat het niemand scheelt
Willen weten over mijn problemen
Om te roddelen als jij je verveelt

Ik weet niet waarom ik me zo voel
Ik weet ook niet echt wat het is
Uren staar ik vooruit op mn schoolstoel
let niet op en heb de les gemist

Ik kan me niet concentreren
Op dingen die mij niet intereseren
zitten niet op school om te leren
Zij willen ons maar indoctrineren

Ik wil zo vrij zijn als de zee
Doe wat gezegd word en wees maar lief buig je hoofd en doe maar mee
Maar mama dat maakt mij depressief

Probeerde met papa te praten
maar hij zij goedzo, ga maar slapen
Niemand heeft mij in de gaten
Ik wil gewoon met rust worden gelaten

ben niet van plan mij leven te eindigen
Er is te veel dat ik wil doen
Moet even weg om mijn ziel te reinigen
Maar ik kan nergens naartoe

Op school zitten mijn punten te dalen
En dat maakt mij minder waard
Ik ben een tiener met drama verhalen
En niks dat mijn pijn verklaart

Ik wil niet meer huilen
Elke keer dat iemand met me praat
Ik schuil steeds achter een lach
Als mensen vragen hoe het met me gaat

Ik ben gek op de natuur
Maar voor mij is dat niet de mens
en praat liever uren met een hond
Dan een leeghoofd met de duurste vans

Deze wereld is fucked up
en niemand schijnt dit door te hebben
Bijna niemand probeert het te stoppen
En willen maar hebben hebben hebben

Wat een mooie oude boom
Die heeft hier jaren zitten bloeien
Laat me die maar gaan omkappen
om mijn bedrijf te laten groeien

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-01-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Marinita
Actief sinds: 16-01-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Society ’ van Marinita zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.