INLOGGEN
«»

Vervelend iemand ontlopen

Je probeert hem maar te ontlopen; die verre van
aardige meneer
Je neemt best veel van hem onwille van háár,
waarvan je houdt Het doet wel wat zeer

Enerzijds verschrikkelijk slim, mist hij volkomen
gevoelsmatig inzicht
Je gedraagt je áls je hem al ziet, de echtgenoot
van de verre nicht...

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-10-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vervelend iemand ontlopen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.