Een verre mail...

Dakoyria

Al járen mag zij blij en gezond verjaren
Over zeer lange afstanden heen vindt zij
mijn mail al zo meteen!

Zesennegentig jaar en denkelijk maar twee
keren ontmoet...
Sommige mensen blijven je bij, de
verstandhouding blijft goed

Tussen de regels door schetst zij de
situatie in dat verre land
Met haarzelf is alles goed, niets bijzonders
aan de hand

Ik verbaas me ook over haar lange epistel,
heb daar echt niet van terug
Zo graag wil ik nog weer eens mailen,
als het kan, graag heel erg vlug!


Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een verre mail...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.