INLOGGEN
«»

Mensen in zand

op het zand
liggen mensen
roerloos stil

de zon zo scherp
tekent hun lichamen
in rode muziek

langzame pijn
zingt zich warm
op hun huid

de lichamen lijken
in steen gegraveerd
voor altijd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-08-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ton Jurriansen
Actief sinds: 14-09-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mensen in zand’ van Ton Jurriansen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.