Hollywood & The Walk of Fame

Lesley Biest

De grootste showbizz artiesten vereeuwigd in het Hollywoodse trottoir.
Die jaren later nog herinnert worden met een ster daar onder die ster een embleem , een eer daar zo in Hollywood in het openbaar.

Iedereen die anders aangeduid wordt , een fantastische nagedachtenis aan sommige mensen ,
ze hebben het verdiend en konden zich nooit beter wensen .

Van Charlie Chaplin tot Elvis the King of Rock.
tot en met actrices zoals Sandra Bullock.

Ze krijgen daar eeuwige faam ,
met een ster en een vereeuwiging met hun naam.

Daar waar de showbizz heel normaal is , Hollywood Boulevard ,
nee daar waar sterren groot zijn , niet klein , niks te gek is of raar .

Die mensen die altijd speciaal blijven ,
die tot grootse hoogte stijgen ,
en successen aan elkaar rijgen .

Hollywood een plaats waar grote sterren leven ,
die zich voor hun publiek of theatershow helemaal geven .

Die roem , en die eeuwige showbizz ,
waar roem en aandacht zaak nummer 1 is .

Het gesprek van de dag ,
of Angelina Jolie in een nieuwe bolide fotograferend met een stralende lach .
Dezelfde dag staat ze al op sites want het blijven mensen die beroemd zijn ,
Want sommige kicken op showbizz aandacht , ja daar zijn ze niet vies van en vinden dat soms wel heel erg fijn .

Een camera draaiend in een film of een fototoestel voor de krant met een flits ,
en die prachtige dure jurk die Jennifer Aniston aanheeft, die is echt blits .

Ja , waar sterren leven , daar in een grote stad , gaan daar voor de eeuwige roem,
en doen vooral dingen waar ze goed in zijn ,
Verdienen geld als water , drinken dure champagne en wijn ,
Nee ze kijken niet naar geld , ze hebben het toch genoeg en hun salaris is niet klein !!!

Sommige optredend in het theater , komen goed voor de dag , oefenen hun laatste dans of doen hun laatste ding , geven hun laatste tip aan de dansers in een oefening of les.
En treden die dagen daarna op , zijn zo op hun best en doen hun ding en zijn vooral ook getraind in de media en vaak zo scherp als een mes.



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-09-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lesley Biest (Actief sinds: 08-07-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hollywood & The Walk of Fame ’ van Lesley Biest zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.