INLOGGEN

Gedichten over pensioen / pensionering

Je vindt hier een overzicht met de mooiste pensioen gedichten over pensioen. Ga je met pensioen, of gaat er iemand in je omgeving met pensioen, dan kun je hier vast wel een gedichtje vinden dat passend is voor de situatie. Gedichten voor en over mensen met de pensioen gerechtigde leeftijd (65 jaar of ouder), en pensionering.

Heb je zelf één of meerdere gedichten over pensioen, of wil je kleine/korte gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!