Paarden

Dick Voogd

Paarden

Een paard heeft ook
gevoel.
Zij heeft ook recht
op liefde, respect
en goede verzorging.
Buiten springt
en galoppeert zij met
plezier in de wei.
Prachtig om te zien,
als een paard het naar
de zin heeft.
Blijk van waardering,
als het paard jouw liefkozend
met het haar hoofd een aai geeft.
Natuurlijk heb je daar niets op tegen.
Respect voor elkaar,
dat is het mooiste wat er is.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-05-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dick Voogd (Actief sinds: 06-12-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Paarden’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.