INLOGGEN

Gedichten over ouders

Gedichten voor ouders en gedichten over ouders, beide ouders of alleen de moeder of de vader, vind je via deze rubriek op Dichters.nl. Lange gedichten, maar ook kleine korte gedichtjes.

Heb je zelf één of meerdere gedichten over (je) ouders of gedichten voor (je) ouders, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!